timmerbedrijf voorburg en onderhoudsbedrijf voorburg

Aanrader: timmerbedrijf voorburg en onderhoudsbedrijf voorburg

timmerbedrijf voorburg en onderhoudsbedrijf voorburgMijn vriendin wilde al enkele maanden onze woning laten opknappen. Zo moest ons plafond, muren en trap gerenoveerd worden. Maar waar konden wij een goed timmerbedrijf voorburg en onderhoudsbedrijf voorburg vinden? zodoende zijn wij een kijkje gaan nemen op het internet onder de zoekterm timmerbedrijf voorburg en onderhoudsbedrijf voorburg.

In een mum van tijd kwamen wij dan ook terecht op de website van timmerbedrijf-brederode.nl!

Brederode

Meer informatie over Timmerbedrijf Brederode!

Dit timmerbedrijf is een specialist in alles wat te maken heeft met verbouw, aanbouw en nieuwbouw. Zie hieronder een aantal specialisaties:

  • Timmeren
  • Onderhoud woningen
  • Dakkapellen
  • Metselen
  • Stuken
  • Betegelen
  • Trappen renoveren/verbouwen

Ook zijn de prijzen die dit bedrijf hanteert zeer voordelig in verhouding met andere aanbieders. Deze specialisaties en de lage prijzen hebben mij doen overhalen Timmerbedrijf Brederode in te huren!

Voordelig

Goede service

De service van dit timmerbedrijf is geweldig. Voor de renovatie van onze muur, trap en plafond kwam het personeel van Timmerbedrijf Brederode langs. Tijdens dit gesprek verkregen wij een offerte die geheel vrijblijvend was. Maar al snel ondertekende wij de offerte simpelweg omdat wij al vrij snel in de gaten hadden dat het personeel veel kennis had.

Een week na het gesprek was het dan ook zover. Eindelijk werd de renovatie van onze plafond, muren en trap werkelijkheid. Na zo’n vierdagen gewacht te hebben was onze gehele woning gerenoveerd. Voor een zeer voordelige prijs is onze trap, plafond en muren volledig gerenoveerd. Wij zijn zeer positief over de geleverde service en kwaliteit. Timmerbedrijf Brederode is dan ook een echte aanrader voor u!