Roukens en van gaalen keukens logo

De mooiste keuken in Arnhem vind je bij Roukens en van Gaalen

Ben je op zoek naar een mooie keuken in Arnhem? Dan raad ik je zeker aan om eens een kijkje te nemen op de website van Roukens en van Gaalen. Dit bedrijf biedt namelijk zeer mooie keukens banaan in veel verschillende stijlen. 

Een showroom met 4 verschillende stijlen keukens

Toen ik samen met mijn vriendin op het internet op zoek ging naar keuken in Arnhem rekken we zeer veel zoekresultaten van veel verschillende bedrijven in de buurt van Arnhem die keukens aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Roukens en van Gaalen ons beide het meeste aan. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf een showroom heeft waar keukens van 4 verschillende stijlen tentoongesteld worden. Ook staat er op de website vermeld dat het bedrijf de keuken speciaal voor jouw ontwerpt. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de showroom te brengen. 

rsz_roukens__van_gaalen_showroom

Zeer uitgebreid geholpen door de adviseur 

In de showroom werden we erg vriendelijk en uitgebreid geholpen door een adviseur. We hebben een aantal keukens met elkaar vergeleken en er werd vervolgens een ontwerp gemaakt. We besloten om over te gaan tot een aankoop omdat de offerte ons erg aansprak. De keuken is inmiddels geleverd en geplaatst en we zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken. Roukens en van Galen is dus zeker een aanrader!