De voordelen van moduleo PVC op de vloer in huis

Vloeren zijn een ontzettend belangrijk onderdeel van elk huis. Ze worden intensief gebruikt dus moeten zeer stevig zijn. Maar een vloer bepaalt ook de sfeer en uitstraling van een interieur. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een moduleo PVC vloer. Dat is een van de vele opties, en het is natuurlijk een persoonlijke keuze. Maar misschien zijn deze bijzondere vloeren ook wel iets voor jou.

Over moduleo

Moduleo is een verzamelnaam voor vloeren van een bepaalde fabrikant. De moduleo PVC vloeren worden inmiddels op meerdere plekken verkocht. Wanneer je kiest voor moduleo dan kies je voor kwaliteit en design. Moduleo is onderdeel van de IVC Group. Dat bedrijf is dan weer een onderdeel van Mohawk Industries. Wereldwijd zijn zij de marktleider op het gebied van vloeren. Het is een innovatief bedrijf waar geregeld de nieuwste uitvindingen worden gedaan als het om vloeren gaat. 

moduleo PVC

PVC van moduleo

Als je dus ziet waar dit bedrijf bekend om staat dan is het eigenlijk niet gek dat zoveel mensen voor moduleo kiezen. Het namelijk ook een merk dat specifiek veel bezig is met design. Want als het gaat om vloeren dan is design natuurlijk minstens zo belangrijk als kwaliteit. Je zit immers de hele dag tegen die vloer aan te kijken. 

Een moduleo vloer aanleggen

Het fijne van moduleo is dat je er zelf ook een hoop mee kunt. De vloeren ogen en voelen natuurlijk doordat het design is geïnspireerd op de natuur. De vloeren zijn voorzien van een innovatieve technologie. Ze hebben een uniek kliksysteem dat ervoor zorgt dat de vloeren makkelijk te installeren zijn. In veel gevallen kun je dit dus zelf doen. Je kunt echter ook een expert inschakelen om de vloer te laten leggen, die keuze is aan jou uiteraard.