meubelmaker Nijmegen

Een goede meubelmaker in Nijmegen

Mijn vrouw is volgende maand jarig en daarom ben ik opzoek gegaan naar het perfecte cadeau. Toen ik op het internet aan het rond zoeken was kwam ik opeens een meubelmaker in Nijmegen tegen. Ik wist dat mijn vrouw al heel erg lang een mooie bijzettafel wil voor in de woonkamer bij de bank. Het leek mij heel erg leuk om er een te laten ontwerpen en daarna te laten maken. Omdat ik graag bij de zaak wilde langskomen, nam ik contact met het bedrijf op. Een vriendelijke man vertelde mij dat ik morgen langs kon komen om de opties te bespreken.

meubelmaker Nijmegen

Een fantastisch cadeau

De volgende dag ging ik langs bij de meubelmaker in Nijmegen. Toen ik de zaak in liep, zag ik allemaal prachtige handgemaakte stukken staan. De eigenaar kwam naar mij toe en gaf mij een hand. Samen met hem ben ik rond te tafel gaan zitten om samen tot een ontwerp te komen. Al gauw had hij iets getekend wat mij wel beviel. Een week later kwam ik terug om het stuk op te halen. De man had er erg zijn best op gedaan en het zag er heel mooi uit. Ik kan niet wachten totdat ik dit aan mijn vrouw kan geven.