Een goede terugslagklep ventilatie voor goede kweek

Wat is een terugslagklep ventilatie? Wanneer je een ventilatiekanaal hebt, is het noodzaak dat je ook een terugslagklep hebt. Zo verhindert het buitenlucht wanneer de ventilatie stilstaat. De terugslagklep ventilatie is ontworpen om ervoor te zorgen dat de lucht in het kanaal maar in één richting kan verplaatsen. Zo stroomt de lucht niet terug en heb je altijd je gewenste klimaat. Door het veermechanisme blijft de vlinderklep gesloten. Een erg innovatief systeem, maar wel iets wat je moet weten. Bij mijn eerste kweken gaf ik niks om het klimaat. Ik deed wel iets, maar echt kennis had ik niet. Daarom had ik ook niet door hoe essentieel het is. Naarmate je oogsten falen, wordt je wijzer.

growexpert

Ze zeggen weleens dat je juist fouten moet maken om te leren hoe het anders kan. Nou, dat heb ik mij maar van harte tot mij genomen. Na een aantal weken begon ik echt meer inzicht te krijgen. Ik begon het ook ontzettend leuk te vinden. Mijn moeder zegt wel eens dat ik autodidactisch ben. Als ik iets leuk vind, kan ik mij er ontzettend in verdiepen en allerlei kennis tot mij nemen. Terwijl, als ik iets moet, gaat het het ene oor in en het andere oor uit. Grappig is het, hoe dit bij iedereen anders werkt.