tv meubel op maat

Eindelijk heb ik een tv meubel op maat

tv meubel op maatEen tijdje terug ben ik op zoek gegaan naar de mogelijkheid tot het laten maken van een tv meubel op maat. Dit wilde ik al een langere tijd, maar het kwam er nooit echt van. Het huis waar ik woon heeft nogal ongewone afmetingen en daardoor past hier niet alles. Voorheen hadden wij er iets staan wat eigenlijk niet mooi stond. Toch was dit voor die tijd wel even prima, want daardoor konden wij sparen voor iets mooiers. Inmiddels hadden wij dit hele bedrag bij elkaar en daarom ben ik gaan kijken wie voor ons het ontwerp kon gaan maken. Al redelijk snel kwam ik daarbij uit bij Rob Sleegers. Over hem las ik hele goede verhalen en daardoor kreeg ik veel vertrouwen in zijn vaardigheden.

Echt een aanrader

tv meubel op maat

Hij heeft uiteindelijk ook voor ons het tv meubel op maat gemaakt. Het is nog mooier geworden dan ik had verwacht. Hij past volledig bij de rest van onze inrichting en dat vind ik het fijnste eraan. Het enige wat er nu nog moet gebeuren is dat alles geschilderd gaat worden. Dit gaat mijn man zelf allemaal doen, dus daar gaat nog wel wat tijd in zitten. Verder wil ik nog wat accessoires kopen om alles mee af te maken. Daarna is het eigenlijk helemaal klaar en kan wat mij betreft de herfst beginnen. Mocht jij meer informatie willen over dit bedrijf en alles wat zij jou te bieden hebben, dan moet jij zeker even een kijkje nemen op de website!