Gasdetectie

Gasdetectie is onmisbaar in huis

Niet verwachtgasdetectie

Tegenwoordig wanen veel mensen zich veilig, maar toch raad ik het aan om gasdetectie te gebruiken in huis. Het heeft ervoor gezorgd dat ik nu nog leef, omdat ik op tijd een melding kreeg van de aanwezigheid van koolmonoxide. Ik had geen idee dat ik het risico liep dit in huis te krijgen, want ik woon in een vrij nieuw huis. Toch is dit waarschijnlijk ontstaan door kortsluiting in mijn cv ketel. Nooit had ik verwacht dat dit zou gebeuren, maar nu ben ik overal op voorbereid. Om deze reden adviseer ik nu ook al mijn vrienden en familie om er eentje aan te schaffen. Dit gas wordt niet voor niets sluipmoordenaar genoemd. Je kunt het namelijk op geen enkele manier merken dat deze aanwezig in jouw woning.

Aanrader

gasdetectie

Gelukkig kan de gasdetectie er wel voor zorgen dat ik erachter kom dat het er is. Eigenlijk had ik verwacht dat ik het zou ruiken of zien, maar dat is dus echt niet het geval. Via een vriend ben ik toen in de webshop van G4s safety solution terecht gekomen. Zij verkopen heel erg veel artikelen die te maken hebben met het verbeteren van de veiligheid. Hierbij kun je ook denken aan dingen die handig zijn in de bouw, zoals valbeveiliging. Dit zorgt ervoor dat jij niet van het dak kunt vallen als jij hier bijvoorbeeld de dakpannen aan het vervangen bent. Mocht jij hier ook interesse in hebben, dan raad ik jou aan om eens een kijkje te nemen op hun website voor meer informatie.