installatiebedrijf wassenaar

Geef dit installatiebedrijf Wassenaar maar eens een kans

installatiebedrijf wassenaarSinds vorige maand hadden we steeds een lekkage op de waskamer. Hier staat zowel de wasmachine als droger. Steeds wanneer ik een wasje draaide lag er een klein plasje water op de grond. In het begin stoorde ik mij hier niet zo aan. Totdat ik in de gaten kreeg dat er steeds meer water kwam te liggen. Ik had van te voren zelf naar zowel de wasmachine als droger gekeken, echter kon ik niet achterhalen aan welke van de twee het lag. Vandaar dat ik had besloten het te laten nakijken door een expert.

Ik ging dus online zoeken naar een loodgieter waarvoor ik geen absurd hoge prijzen voor hoef te betalen. De enig speurwerk kwam ik dan ook uit bij dit installatiebedrijf Wassenaar genaamd Lommers. Nu zullen jullie deze firma waarschijnlijk niet kennen, vandaar dat ik hier meer over wil vertellen. Toen ik telefonisch contact met hun opnam werd ik vriendelijk geholpen. Ik kreeg zelfs eerst een advies om het zelf op te lossen. Toen dit niet werkte besloot ik toch gebruik te maken van hun diensten.

Wat doet Lommers nog meer?

installatiebedrijf lommersVervolgens kwam er een loodgieter langs om het probleem op te lossen. Het probleem lag uiteindelijk bij de wasmachine. Blijkbaar was er een kleine lekkage in te vinden. Gelukkig werd dit direct opgelost. De kosten vielen dan ook erg mee, zo hoefde ik in ieder geval geen nieuwe wasmachine te kopen.

Wellicht is het ook interessant voor jullie om te weten is dat zij meerder diensten verlenen. Zij doen namelijk ook aan sanitair, dakbedekking, ventilatiesystemen en verwarmingsinstallatie. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook hun site bezoeken, deze heet loodgieterwassenaar.nl.

keuken kraan