Houten jaloezieën voor een natuurlijke sfeer

Houd je van de natuur en wil je een warme sfeer creëren in je huis, dan is de keuze voor hout snel gemaakt. En niet alleen is dit het perfecte materiaal voor de vloer, ook voor je raamdecoratie is hout een geschikte keuze. Houten jaloezieën gaan jaren mee en zijn vochtbestendig. Zelfs als hout verkleurt door het zonlicht is dat niet storend, want het geeft een doorleefd effect. Je kunt ook de houten jaloezie op maat laten maken en er zijn enorm veel soorten hout te kiezen.

Een mooie jaloezie van een prachtige houtsoort
Onze houten jaloezieën worden altijd met grote zorg gemaakt. Je hebt keuze uit diverse natuurlijke houtsoorten, met of zonder nerfstructuur, in kleur variërend van helder wit of romig wit tot intens donker. We kunnen de meeste kleuren in twee breedtes leveren. En hoewel de standaardbreedte van de lamellen niet boven de 2.70 meter uitkomt, bieden wij ook oplossingen aan om bredere ramen toch van lamellen te voorzien zonder dat je met twee losse koven hoeft te werken. Hout is natuurlijk een product dat op maat gemaakt kan worden, maar bedenk wel dat het gewicht van extra brede lamellen snel oploopt. Als je de lamellen alleen wilt kantelen om de goede lichtinval te krijgen, is extra breed geen probleem. Maar als de lamellen opgetrokken moeten kunnen worden gaat het gewicht tellen. We overleggen graag met je.

 

De houten jaloezie is overal toepasbaar
Jaloezieën maken soms een kille indruk, maar dat hoeft niet. Net als alle natuurlijke producten straalt hout warmte uit. Het leeft, en daar voel je je meteen prettig bij. Hout past in een klassiek interieur maar doet het ook goed in een moderne omgeving. Hout filtert het licht op een zachte manier en kan een stootje hebben. Kies je voor houten jaloezieën dan getuig je van duurzaamheid en goede smaak.