Hovenier Alphen aan den Rijn voor je tuin!

3

Sinds dat we een nieuwe woning gekocht hebben hebben we al veel dingen in huis. Maar ook de tuin moest nog gedaan worden, dus zijn we gaan zoeken op het internet over hoveniers. We kwamen toen op de website van Hovenier Alphen aan den Rijn. Over dat bedrijf stonden hele goede recensies. Zo stond er dat ze erg voordelig waren en dat ze fantastisch werk verrichten.

Het bedrijf benaderen


2

Ik heb toen contact met ze opgenomen en gevraagd of we een afspraak konden maken. Dat was mogelijk en na een week ben ik er langs geweest. Het gesprek verliep uitstekend. We bespraken een aantal punten waaronder de kosten, mijn wensen en hoelang het zou gaan duren.

Zeker een topper!

Na het gesprek had ik besloten om het te doen. Het bedrijf is toen meteen aan de gang gegaan. Ze werkte hard door en waren dus al binnen enkele dagen na dat ze begonnen waren al klaar. In mijn ogen was dat erg netjes en ze hebben ook netjes gewerkt niet gehaast. Als je zag wat er allemaal gedaan moest worden vind ik dat ze een mooi plan hebben gemaakt en het hebben uitgewerkt. Ik ben ze ook erg dankbaar voor het afleveren van een pracht tuin. De tuin ziet er erg netjes uit en het was nog voordelig ook vergeleken met andere aanbieders. Voor de lezers is het daarom ook echt een aanrader om voor Hovenier Alphen aan den Rijn.

3