Ik ging op zoek naar tapijtreiniging

tapijtreinigingToen wij gingen verhuizen, kreeg ik ineens te maken met dingen als tapijtreiniging. Hiervoor heb ik namelijk altijd laminaat gehad, wat ik dan gemakkelijk zelf schoon kon krijgen. Met een sopje en dweil ging dat maar al te makkelijk. Hierbij is dat natuurlijk niet mogelijk, dus toen ben ik gaan zoeken naar een andere oplossing. Alleen met stofzuigen werd het namelijk niet zo stofvrij als dat ik het liefst zou willen. Aan mijn apparaten lag het niet, want deze waren net nieuw. Gelukkig bleek dat het vrijwel onmogelijk is om dit zelf te doen zonder hiervoor professionele apparatuur in te schakelen. Hier kwam ik achter toen ik contact opnam met het bedrijf wat het uiteindelijk voor ons heeft uitgevoerd. Ik had namelijk verschillende vragen hierover en deze wilde ik graag beantwoord hebben. In eerste instantie heb ik toen een mailtje gestuurd en daar werd ik al snel op terug gebeld. Dit vond ik ongelofelijk prettig, want dat is toch een stuk persoonlijker.

tapijtreiniging

Het is weer gloednieuw

Toen dit schoonmaakbedrijf een week later bij ons aan de slag ging, was ik ongelofelijk benieuwd naar het eindresultaat. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten, dus dat maakte het wel spannend. Het is namelijk niet zo dat zij kunnen garanderen dat het er weer als nieuw uit komt te zien. Gelukkig was dat bij ons wel het geval en is de kleur weer stralend. Alle viezigheid is eruit en dat ruikt ook meteen een stuk frisser. Ik zou dit echt aan iedereen aanraden.