In een oogwenk meer opslagruimte met de vloeren van Anera

Te weinig opslagruimte in je bedrijf? Stapel je al weken de dozen op, maar moet je toch concluderen dat je toch echt een hoop plaats te kort komt? Dan kan Anera vloeren je helpen. Hoewel de meeste bedrijven in dit geval het besluit nemen om te verhuizen, bieden wij je nog een andere mogelijkheid. Met onze vloeren creëer je namelijk als het ware een hele extra verdieping in je magazijn of bedrijfshal. Daarmee win je binnen een oogwenk aan een hoop extra opslagruimte, waardoor verhuizen opeens helemaal niet meer nodig is.

Vloeren van topkwaliteit

Bij Anera werken we enkel met de allerbeste materialen en de allerbeste vakspecialisten. Daarom voldoen al onze vloeren natuurlijk aan het verplichte Europese CE-keurmerk. Dit keurmerk stelt dat de kwaliteit van het gebruikte staal hoog is waardoor je als klant bij ons zeker weet dat je met een kwaliteitsproduct te maken hebt. Met behulp van een riant team van ingenieurs, een gestroomlijnd productiesysteem en hoogwaardige apparatuur leveren wij keer op keer producten af waar je op kunt rekenen en die je zeker niet zullen teleurstellen.

Veiligheid voorop

Met een ingewikkelde constructie die in de lucht hang, zoals dat bij etagevloeren het geval is, staat veiligheid natuurlijk voorop. Bij Anera werken we dan ook enkel en alleen met hoogwaardige materialen en zijn al onze constructies voorzien van extra veiligheidsmaatregelen zodat zowel de mensen op de etagevloer als op de begane grond veilig kunnen werken. Veiligheid staat immers voorop.