laminaat antraciet; knus & sfeervol

Antraciet laminaat heeft een donkere, karakteristieke en sfeervolle uitstraling veelal passend bij uw huidige interieur samenstelling. Het harde en robuuste karakter van een antraciet laminaatvloer matcht uitstekend bij zowel een moderne als industriële styling. Wanneer u de antraciet gekleurde laminaatvloer combineert met bijvoorbeeld licht gekleurd meubilair en/of accessoires u een prachtig, knus en sfeervol contrast in uw huis. Het meest populaire antraciet laminaat is ons 10mm dik antraciet eiken laminaat, met zijn robuuste uitstraling en iet wat langere planken tovert deze laminaatvloer uw ruimte om tot luxe ruimte vol karakter. Wat u ook kiest; Laminaatvloeren voor de beste prijs bij Tegelmegashop!

Houtlook of tegellaminaat, wat kiest u?

Een goed alternatief voor een tegelvloer en/of houten parket is laminaat, vandaar dat antraciet laminaat in twee populaire stijlen verkrijgbaar zijn, namelijk antraciet houtlook laminaat en antraciet tegel laminaat. Uitermate populair is antraciet tegellaminaat onder andere omdat de kleur antraciet de meest geschikte kleur is om de warmte van steen uit te dragen. Tegellaminaat staat bekent door de overeenkomsten in uitstraling met échte tegels maar beschikt wél over de gemakken van een laminaatvloer. Hiermee creëert u een mooi tegelvloer effect met voor de optimale prijs- kwaliteitsverhouding van laminaat.

 

En ja, al ons laminaat is geschikt voor vloerverwarming. Het is een vraag die wij heel vaak krijgen, vandaar dat we hier graag meteen een duidelijk antwoord op willen geven. En dat geldt ook voor onze laminaat ondervloeren! Wij verkopen uitsluitend laminaat met een HDF kern van 1e keus, voor de beste prijs. Door onze goede relaties met verschillende leveranciers kunnen wij de laagste prijs aanbieden zonder concessies te doen aan kwaliteit. Neem zeker ook even een kijkje bij laminaat aanbieding voor scherpe op=op deals.