Snel huis verkopen

Een neef van mij had me tijdens een verjaardag afgelopen weekend iets leuks verteld.

Een tijd geleden heeft hij via een makelaar zijn huis te koop gezet, maar het schoot niet op met de verkoop. Dus hij had een huizenopkoper gebeld om te kijken of hij zijn 3 kamer appartement snel kon verkopen. Ik was een beetje sceptisch en vroeg me dus ook af hoe dat was afgelopen.

Hartstikke blij verteld hij me vervolgens dat het hem niets heeft gekost. Nul euro. En dat hij er nog een mooi bedrag voor kreeg ook. Blijkbaar is het een professioneel bedrijf en wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld.

Het bedrijf heet snelhuisverkopen.nl en blijkbaar kan je daar ook gratis en vrijblijvend je woning laten taxeren. Misschien een ideetje om daar eens te kijken als je zelf ook op zoek bent naar een manier om snel je huis te verkopen?