Snelloopdeuren van de experts

download (2)Meestal wordt het in bedrijfsmatige omgevingen gebruikt, maar ikzelf wilde liever snelloopdeuren in mijn garage hebben zitten dan reguliere garagedeuren. Geen wonder ook op zich want ik klus en sleutel nogal veel in die garage, aangezien ik er enkele oude wagens heb staan. In mijn vrije tijd vind ik het nogal leuk namelijk om aan mijn oldtimers te klussen en doe ik dit dan ook zeker een uurtje of tien per week. Met al die in- en die uitloop in je garage is het een stuk handiger om snelloopdeuren te hebben dan andersoortige deuren, en dus heb ik deze besteld bij Different Doors. Bij deze experts kon ik ze namelijk volledig op maat laten maken en bovendien konden zij ze zelf ook nog installeren voor mij, iets wat ik ook echt van toegevoegde waarde vond. Een lang verhaal kort en ik kom er gewoon op uit dat het een heel prettig bedrijf is om op deze opdracht te kunnen hebben zetten. Ik kan het eenieder dan ook van harte aanbevelen met hen in zee te gaan, mocht je nog een professional zoeken op dit terrein.

 

Onderdeel van een grootscheepse verbouwing

 

De garage is overigens onderdeel van een grootscheepse verbouwing hier in en aan huis. Ongeveer een jaar geleden ben ik hier naartoe komen verhuizen en stelselmatig ben ik alles aan gaan pakken, ben ik gaan verbouwen aan het huis, want dat was nog wel nodig ook. Er was duidelijk al enkele jaren niets gedaan aan het geheel hier en dat vertaalde zich op enkele plekken zelfs in zakkende wanden en houtrot her en der. Gelukkig ben ik van de grondige en bovendien de snelle aanpak en heb ik dit klusje inmiddels geklaard. Nu kan ik van mijn huis en grote garage gaan genieten.