Tegels met de beste prijs/kwaliteit verhouding!

Wilt u zeker zijn van tegels met de beste kwaliteit? Dan kiest u natuurlijk voor Tegels33.nl. Het concept van Tegels33 is het aanbieden van tegels met de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. U bent altijd verzekerd van de juiste prijs/kwaliteit verhouding bij Tegels33. Wij bieden de beste tegelmerken aan zoals Atlas Concorde en EnergieKer. Maar ook goedkopere tegels voor een scherpere prijs zijn leverbaar bij Tegels33. Echt alles is leverbaar bij Tegels33.nl. Weet u al welke tegels u gaat kiezen. Bekijk online in de webwinkel het complete aanbod en bestel eenvoudig en snel online.

Het assortiment van Tegels33 bestaat uit keramische tegels, natuursteen tegels, Portugese tegels, terrazzo tegels, keramisch parket, steenstrips, tegelstroken, mozaïektegels en terrastegels. Voor welke toepassing u ook tegels zoekt, Tegels33 biedt u deze aan! Zo hebben ze tegels voor de woonkamer, keuken, douche, badkamer en nog veel meer andere ruimtes. Zoals u zelf ziet, is het assortiment erg ruim en kunt u letterlijk voor iedere ruimte in uw woning tegels uitzoeken. Wilt u dat alles op elkaar aansluit, kies er dan voor om tegels van een serie te nemen of kies voor één kleur. Met welke tegels gaat u binnenkort uw woning bekleden? Bekijk snel het aanbod.

Zoekt u een specifieke tegel en wilt u deze graag in het echt bekijken? Dan kunt u bij Tegels33 ervoor kiezen om een gratis proefstuk te ontvangen. Binnen enkele werkdagen wordt uw proefstuk geleverd en kunt u de ware kleuren en oppervlakte bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk om de showroom – op afspraak – te bezoeken. Wij raden u zeker aan om eens de showroom te bezoeken. U kunt diverse tegels bekijken en ook advies op maat krijgen. De showroom van Tegels33 is gevestigd in Venlo en is 6 dagen per week te bezoeken.