Tip: dakdekker Huizen, van alle markten thuis

Mag ik je een goede tip geven, kijk dan eens op de site van dakdekker Huizen. Deze totaalinstallateur kan je helpen met: 

  • Reparaties (ook bij spoed)
  • Onderhoud en aanleg van leidingen
  • CV ketels installeren en onderhouden
  • Waterleidingen aanleggen en ontstoppen
  • Daken herstellen of renoveren

Zo was ik laatst op zoek naar een loodgieter, omdat ik op de één of andere manier ineens lekkage in mijn keuken had. Natuurlijk ben ik zelf op onderzoek uitgegaan, maar kon niets vinden. Meteen maar het bedrijf S.K. Fleur ingeschakeld en binnen een mum van tijd had deze al in de gaten waar het aan mankeerde.  

Snel een oplossing gevonden

Nadat de installateur het keukenkastje open maakte zag hij het probleem al. Eén van de leidingen had een klein gaatje waardoor er water uit kwam. Snel werd er een nieuwe leiding voor in de plaats gezet en was het probleem verholpen.

Mijn buren hebben ook een zeer goede ervaring met het bedrijf S.K. Fleur nadat tijdens een storm meerdere dakpannen van hun dak ware afgewaaid. Echter gebeurde dit midden in d nacht en omdat het zo regende moest hier snel iets aan gebeuren. Een voordeel is dat dit bedrijf dag en nacht te bereiken is en hierdoor meteen actie ondernomen kon worden.