Tip: huis verkopen

Ons huis stond echt al heel lang te koop. Op de een of andere manier werd het huis niet verkocht en wij hadden geen idee waarom niet. Je ziet het wel eens op TV, van die programma’s waarbij de mensen hun huis niet verkocht krijgen tot ze de hulp inroepen van een verkoop stylist. Ik geloofde er eerlijk gezegd nooit zo veel van. Het leek mij altijd zinloos om geld in je huis te veranderen voor potentiële kopers, als zij het vervolgens toch weer zouden veranderen. Wij waren echter zo radeloos geworden dat we de hulp hebben ingeroepen van Your House Styling. Your House Styling is een expert op het gebied van verkoopstyling in Amstelveen. Zij helpen je bij je huis verkopen.

Logo

Een investering die de moeite waard is

Toen ze bij ons kwamen bleek al gauw het probleem: ons huis stond te vol, te veel kleuren en niet up-do-date. Ze hebben ons huis een neutrale uitstraling gegeven, door de kleuren aan te passen, de kamer een stuk leger te maken en wij hebben zelfs een bank gehuurd. Ze hebben er foto’s van gemaakt en opeens hadden we steeds meer mensen die ons huis bekeken op het internet. Tot er op een gegeven moment 2 mensen kwamen kijken, ze hebben het huis gekocht. Eindelijk na al die jaren, is ons huis verkocht en dat binnen 3 weken.

Het is een investering die de moeite waard is! Je huis verkopen? Huur een verkoop stylist. Hieronder zie je een foto voor en nadat de verkoop stylist is geweest.

Foto voor

Foto na