Logo blok dakkapellen

Tip voor een traditioneel dakkapel laten bouwen

Voor een traditionele dakkapel laten bouwen ben je bij veel bedrijven in Rotterdam en omgeving aan het juiste adres. Bij veel van deze bedrijven ontvang je 10 tot 15 jaar garantie op het dakkapel of dakraam.

De voordelen van het plaatsen van een dakkapel 

Een traditionele dakkapel laten bouwen brengt erg veel voordelen met zich mee. Vaak wordt er een dakkapel geplaatst op de eerste verdieping of op de zolder. Op deze manier kun je van een donkere slaapkamer of zolder een mooie extra slaapkamer creëren of een bestaande kamer groter maken. In de meeste gevallen zal de marktwaarde van de woning door het plaatsen van een dakkapel ook verhogen. Naast het verkrijgen van een extra ruimte zul je ook meer licht en een betere ventilatie krijgen. Dakkapellen kunnen namelijk worden uitgerust met een ventilatierooster, een zonwering of een elektrisch rolluik. 

traditioneel dakkapel laten bouwen

Dakkapellen in verschillende maten en uitvoeringen 

Dakkapellen en dakramen worden aangeboden in verschillende maten en uitvoeringen. Zo zijn er dakkapellen en dakramen van hout of van kunststof. Als je op zoek bent naar deskundig advies kun je onder andere bij Blok Dakkapellen terecht voor vrijblijvend advies van een deskundige. Met een blok dakkapel plaatst je een prefab of traditioneel dakkapel. Een prefab komt kant en klaar uit de fabriek en een traditioneel dakkapel wordt op maat en met de hand ter plaatse gebouwd waardoor het dakkapel perfect aansluit bij de bouwstijl van jouw woning. Zowel een prefab als een traditioneel dakkapel kun je zelf bepalen wat voor materiaal er gebruikt zal worden voor het dakkapel.

Een vrijblijvend gesprek 

Voor een traditionele dakkapel ben je bij onder andere Blok dakkapellen aan het juiste adres. Dit bedrijf staat namelijk 100% achter het product dat zij aanbieden. Je zult daarom ook 15 jaar garantie ontvangen op dakkapellen en 10 jaar garantie op de dakramen die zij aanbieden. Je  kunt een vrijblijvend gesprek inplannen zodat je deskundig advies verkrijgt op de plaatsen van een dakkapel in jouw woning.