Tuin idee logo

Tuin idee: het meest fantastische tuin evenement

Pas geleden ben ik verhuisd met mijn echtgenoot naar een andere stad voor een mooiere huis met een groot tuin. Hiervoor wilde ik meer aandacht geven aan mijn tuin omdat ik al sinds jongs af aan dol ben op tuinieren. Ik zocht op internet voor inspiratie en kwam moeilijk uit, omdat ik toch liever had dat ik voorbeelden van tuinen in het echt wilde zien. Tot dat ik een bij een evenement terecht kwam die is gericht op het gebied van tuinen en de buiten wereld genaamd tuin idee.

infranview tuin

Tuin idee is een fantastische evenement waarbij je van alles kunt vinden op het gebied van tuinen en de buiten wereld. Bij dit evenement zijn er tientallen showtuinen die worden beoordeeld door een vakjury en ben erg benieuwd hoe de showtuinen eruit gaan zien. Misschien is het wel iets voor mij om een van de showtuinen uit te kiezen en dat ik mijn tuin baseer op dat showtuin.

 

Ik heb veel informatie erover kunnen vinden en voelde me gelijk thuis, want hieruit kan ik veel inspiratie uithalen voor mijn nieuwe tuin die ik binnenkort ga inrichten en tuinieren. Ook kan ik veel vragen kwijt bij dit evenement omdat er bekende tuinspecialisten aanwezig zijn o.a.: Jurgen Smit, Romeo Sommers, Angelo Dorny en Rob Verlinden.

infranview tuin 2

Kortom vind ik het een fantastische evenement dat goed geregeld is met prachtige activiteiten. Tuin idee viert zijn 25e jarige bestaan in 2017 op donderdag 16 februari tot en met zondag 19 februari.