Altijd de laagste prijs voor je dubbelwandig rookkanaal

Bouw-handel.nl is de dubbelwandig rookkanaal specialist. In de online bouwmarkt vind je een zeer uitgebreid assortiment, al deze producten worden voor zeer scherpe prijzen aangeboden. Wanneer je een goede rookafvoer hebt, zal je meer plezier hebben aan je kachel of openhaard. Het is belangrijk dat de warme rook snel en veilig afgevoerd kan worden. De specialisten van Bouw-handel.nl geven je hier graag meer informatie over.

Wat verkoopt de dubbelwandig rookkanaal specialist?

  • ISOduct rookkanalen: De meest veilige rookafvoer van de dubbelwandig rookkanaal specialist is de ISOduct. De rookafvoeren hebben standaard een dubbele isolatiemantel van Multimix en een isolatiedeken. Alle andere rookkanalen moeten omhuld worden met een brandvrij materiaal, dat is bij de ISOduct rookkanalen niet meer nodig. De ISOduct voldoet hierdoor aan alle eisen van het Bouwbesluit en brandveiligheid. Daarnaast is de isolatiewaarde hoog waardoor de rookafvoer meer trekt en tot 50 procent meer rookgassen afvoert. Een ander voordeel is dat door de ingebouwde brandwerende omkokering de installatiekosten een stuk lager zijn.
  • Helex rookkanalen: Ook de afvoerkanalen van Helex zijn kwalitatief zeer goed. Ze zijn goed geïsoleerd door het dubbelwandige rookafvoersysteem. De hulpstukken van Helex maken het makkelijk bepaalde bochten in het kanaal te maken indien dit nodig is. De Helex rookkanalen zijn ook geschikt voor houtgas en olie-gestookte kachels.
  • Holeterm schoorsteenkanaal: Deze rookkanalen komen zeer veel voor in Nederland. De kanalen zijn onder andere gemaakt van roestvast-staal. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van de laatste technieken, mede hierdoor ontvang je bij aankoop van dit type rookkanaal een fabrieksgarantie van tien jaar. Een duurzaam product dus waar je lang plezier van kan hebben.