beeldend kunstenaar

Beeldend kunstenaar

Sinds kort ben ik helemaal verliefd op beeldend kunstenaar Tchavdar Iliev. Niet op de persoon zelf natuurlijk, maar op zijn mooie ontwerpen die hij maakt. Op één van zij exposities leerde ik zijn werk pas kennen en ik was dan ook meteen verkocht. Wat heeft deze beste man veel in zijn marge. Tchavdar Iliev is geboren in 1950 en afkomstig uit Montana (Bulgarije). In 1990 is hij naar Nederland verhuisd waar hij nu een eigen atelier heeft. Ook heeft hij al meerdere sculpturen in opdracht van overheidsinstellingen gemaakt. Deze zij dan ook te bewonderen in verschillende gebouwen.  beeldend kunstenaar

Wat een pracht en praal

Nog nooit heb ik met zoveel bewondering bij een atelier rondgelopen. De beeldend kunstenaar heeft hier zoveel bijzonder mooie spullen staan, dat ik mijn ogen hier heb uitgekeken. Zowel bedrijven, maar nu ook particulieren, hebben hem inmiddels gevonden. Ook hier heeft hij verschillende mooie objecten gemaakt, die merendeel in de hal van het bedrijf, of in de tuin van een particulier staan te pronken.

Omdat ik helemaal weg ben van de fraaie objecten van Tchavdar Iliev, heb ik mij meer verdiept in deze beste man. Ook zijn website heb ik eens helemaal bekeken. Wat heeft deze man gouden handen om zoveel mooi dingen te kunnen maken.