Dakrand verbetert je woning!

2Hallo zoals jullie vast wel weten had onze woning een flinke renovatie nodig op sommige punten. Een daarvan was bijvoorbeeld de dakrand van onze woning. Die was namelijk flink verouderd en kon elk moment kapot gaan en afbreken. Zodoende ging ik opzoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in het renoveren van een dak. Natuurlijk bekeek het internet in deze want daar is tegenwoordig vrijwel alles te vinden. Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwam ik terecht op de website van NPI!

heel goed bedrijf

1

Via de website van NPI had ik de mogelijkheid om hun in te huren. Natuurlijk wilde ik niet zomaar een bedrijf gaan inhuren voor het renoveren van mijn dak. Ik ben dan ook meer informatie over dit bedrijf gaan zoeken. In een mum van tijd had ik dan ook een aantal recensies gevonden van klanten. Vrijwel alle recensies spraken positief over het bedrijf. Er werd vooral geschreven over klantvriendelijk personeel en een goede geleverde kwaliteit. Na het lezen van de recensies ben ik de prijzen met andere aanbieders gaan vergelijken. Want wij hadden maar een bepaald budget te besteden en meer dan dit budget konden wij niet uitgeven. Na het vergelijken van deze prijzen kwam NPI als goedkoopste naar voren.

Hele goede service!

Enkele dagen na contact begon het bedrijf al met de renovatie. Na een aantal dagen hard werken was mijn dak klaar. Mijn dak is perfect gerenoveerd en vormt geen gevaar meer. De geleverde kwaliteit is dan ook uitstekend als je dus op zoek bent naar iemand voor je dakrand neem dan snel een kijkje. 3