De piano naar boven dankzij verhuisliftenservice

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zoals je misschien wel gemerkt hebt is het de laatste tijd wat rustiger geweest op dit blog. Dit kwam omdat ik zelf verhuisd ben de afgelopen maand. Ja het is echt waar, de verhuizer is zelf verhuisd. Je zou denken dat dit voor mij een koud kunstje is maar de verhuizing had nog wel wat voeten in de aarde.

Ik ben namelijk gaan samenwonen met mijn vriendin. We wonen nu in een appartement midden in de stad. Helaas kan je hier niet met de auto voor het huis komen. Ik was van mening dat dit geen probleem was en dat we alles wel vanaf de parkeerplaats konden sjouwen. Totdat mijn vriendin me vertelde dat ze haar piano ook mee wilde meenemen.

8

Toch maar een verhuislift gehuurd

Je snapt dat een piano niet te tillen is en dat we dus een verhuisliftenservice moesten inschakelen. Gelukkig heb ik een aardig groot netwerk binnen de verhuisbranche. Een goede kennis heeft zelf een verhuisliftenservice dus ik heb hem meteen benaderd. De volgende dag stond hij, met een ontheffing voor de binnenstad, voor de deur. De piano was binnen no-time boven en nu de lift er toch was hebben we meteen de overige zware spullen ook maar even via deze weg naar boven gebracht. Het verhuizen ging een stuk sneller met zo’n verhuislift.

11