gevel bekleding

Een gevel die altijd mooi blijft

Een buitengevel heeft een hoop te verduren met betrekking tot de weersomstandigheden, naarmate een gevel ouder wordt die je deze sporen er ook op terug. Met kunststof plaatmateriaal ben je er zeker van dat je het hele jaar door een mooie gevel hebt, door de unieke eigenschappen is het plaatmateriaal bestand tegen alle weersinvloeden waarmee het te maken krijgt. Materiaal van zeer hoge kwaliteit met unieke eigenschappen voor jarenlang plezier, tevens is de beplating eenvoudig te onderhouden.

gevelbekleding

Kleurechte panelen

Met het gebruik van kunststof plaatmateriaal van Plastica.nl, hoef je er niet bang voor te zijn dat de gevelplaten verkleuren. Vaak treedt door de zon verkleuring op van de panelen, deze plaatmaterialen blijven kleurecht. Geel blijft mooi geel, en rood krijgt geen roze kleur. Het aanbrengen kan ook zeer effectief gebeuren, omdat de platen in meerdere formaten verkrijgbaar zijn heb je weinig afval wat financieel voordelig is. Het aanbrengen van de verschillende platen, is met de bevestigingsmiddelen erg eenvoudig.

Verschillende manieren om te monteren

Het kunststof plaatmateriaal kun je op verschillende manieren monteren op de gevel, het is mogelijk om het plaatmateriaal te lijmen Echter moet men wel secuur te werk gaan, het resultaat is een onzichtbare bevestiging waardoor je een schitterende gevel hebt. Je kunt de platen ook met schroeven aanbrengen op de gevel, de schroeven worden geleverd in dezelfde kleur als de beplating zodat deze niet opvallen. Wil je meer weten over de verschillende opties, kun je ook contact opnemen met een van de medewerkers van plastica.nl.