Een geweldige oplossing, raamfolie

Elke maand ben ik wel een dag druk bezig om van alle kamers de gordijnen te wassen. Hiermee bedoel ik niet de overgordijnen, maar de valletjes die ik voor de ramen heb gehangen. Tien jaar geleden was ik hier blij mee, maar ondertussen zijn ze echt wel aan vervanging toe, en ik moet zeggen dat ik er inmiddels wel genoeg van heb om ze weer te moeten wassen. Bij een buurvrouw verderop in onze straat zag ik bijzonder leuke raamfolie op de ramen zitten, dat wil ik ook. Ik heb de stoute schoenen maar aangetrokken en ben daar gaan vragen waar ze die had gekocht. Van haar kreeg ik de site van plakhetzelf.nl door. Thuis maar meteen achter het internet gegaan om op deze site te gaan kijken. Wat een geweldige keuze hebben ze hier in raamfolie, niet alleen standaard, maar je kan zelf ook je ontwerp doorgeven. Jammer genoeg ben ik nit zo handig, maar ik had al zeer leuke modellen op de site gevonden. Nog even goed de maten opnemen, en dan ga ik ze bestellen, eindelijk van die vieze gordijnen af. glasfolie_huisnummer-200x150

Het staat geweldig

In het begin leek het moeilijk, maar al snel had ik de slag te pakken om de folie op de ramen te plakken. Ik moet zeggen dat het geweldig mooi staat, vooral de folie op de voordeur met ons huisnummer staat geweldig. Wat ben ik blij at ik deze folie heb gekocht, en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. raamfolie-aanbrengen-woonkamer-voorbeeld4-IMG_3632-200x150