restaurant

Eten in Roosendaal

Restaurants in Roosendaal: dit is de perfecte keuken!

Roosendaal is zo’n stad waar je niet snel aan moet denken. Je komt er niet zo snel en vaak als je naar Antwerpen gaat dan rijdt je er doorheen. Je stopt er en denkt: Wat is dit nu voor een stad? Roosendaal ziet er op het eerste gezicht een beetje grauwig uit denk je.

Ik kan je het tegendeel bewijzen. Ook ik dacht dit toen ik voor de eerste keer in Roosendaal kwam. Totdat ik een vriendin daar kreeg en er op bezoek ging. Zij liet mij Roosendaal op een andere manier zien. Wat blijkt, het is er echt gezellig. Je kunt er heerlijk stappen, winkelen en uit eten gaan. In diverse restaurants vind je er dan ook de perfecte keuken in Roosendaal. Hieronder een lijst met een aantal van de beste restaurants in Roosendaal.

Lijst restaurants met de heerlijke keuken in Roosendaal

Hieronder een korte lijst met de beste restaurants in Roosendaal:

1.Restaurant Sistermans

In dit restaurant vind je vooral Nederlands eten met vis. Het is gezellig ingericht en toen ik er ws genoot ik van de diversiteit aan gerechten. Makkelijk te bereiken en voor elk budget wel toegankelijk.

2.Lente

Heerlijk restaurant waar je ook buiten kunt zitten. Voor een redelijke prijs kun je er heerlijk eten. Het heeft een heerlijke keuken en is perfect bereid. Je zult er genieten van de prijs/kwaliteit verhouding.

3.Bali Baru

Dit is een Aziatisch restaurant waar je zult genieten van de lekkerste Aziatische gerechten. Het is wel even zoeken waar het is maar je hebt het zo gevonden. Het lekkerste Aziatische restaurant van Roosendaal.

4.Greek taste

Een heerlijk Grieks restaurant in Roosendaal waar je ook kunt afhalen. Je zult versteld staan van de kwaliteit.

5.Bakkerij van de Bemd

Je kunt hier heerlijk genieten van een broodje. Zeker als je even wilt lunchen kun je hier genieten van perfecte gerechten.

de perfecte keuken in Roosendaal

Conclusie

Hopelijk heb ik nu het tegendeel bewezen. Mocht je niet uit eten willen gaan kun je natuurlijk ook gewoon thuis de perfecte keuken in Roosendaal creëren.