sierbeton-online-logo-1438865503

Geweldige bloembakken bij Sierbetononline.nl

bloembak-100x100x90-grijsIn mijn huis wilde ik wat meer planten hebben. Het huis ademde naar mijn mening weinig gezelligheid en daarom leek het mij een goed idee om wat meer kleur in het huis te hebben. De planten die ik op het oog had waren nogal groot en daarom wilde ik van die mooie betonnen bloembakken bestellen bij Sierbetononline.nl.

Snel geleverd

Een tijdje geleden was ik op zoek naar opsluitbanden voor in mijn tuin. Via Sierbetononline.nl had ik de opsluitbanden besteld. Op die website zag ik verschillende betonnen voorwerpen staan en dus ook betonnen bloembakken.

De bloembakken waren mij nog wel bijgebleven en daarom nam ik weer een kijkje op de website. Voor de planten die ik wilde hebben had ik al verschillende plekken in gedachten. Eigenlijk had ik al een heel duidelijk beeld van wat ik wilde hebben.

bloembak-100x20x120Op de website kon ik een groot gedeelte van de bakken vinden die ik wilde hebben. De rest van de bakken kon ik nergens op het internet vinden en daarom had ik besloten om toch te kiezen uit de bakken op de website.

Toen ik de bestelling had geplaatst ben ik op zoek gegaan naar de planten. Bij een winkel bij mij in de buurt vond ik alle planten die ik wilde hebben. Een dag later kwam de bestelling binnen en daarom ging ik direct aan de slag.

De planten heb ik allemaal zelf in de bakken gedaan en het ziet er echt heel goed uit. Mijn woonkamer en keuken zien er nu veel gezelliger uit!