Zolder

Hoe kan een vloer bijdragen aan meer opbergruimte op zolder?

Een zolder kan een ideale opslagruimte zijn, maar vaak wordt deze ruimte niet optimaal benut. Door het gebruik van de juiste vloer kan er meer opbergruimte worden gecreëerd op zolder. In dit artikel lees je hoe een vloer hieraan kan bijdragen.

P.S. Wil je graag een comfortabele vloer op zolder? Kies dan voor tapijttegels van Tapijttegelhandel!

Vloer met ingebouwde opbergruimte

  1. Een vloer met ingebouwde opbergruimte is een slimme keuze voor een zolder die ook als opslagruimte wordt gebruikt. Deze vloer is voorzien van vakken of lades waarin je spullen kunt opbergen. Zo bespaar je ruimte en creëer je meer opbergruimte op zolder.

Verhoogde vloer

  1. Een verhoogde vloer is een handige oplossing als je meer opbergruimte wilt creëren op zolder. Door de vloer te verhogen, ontstaat er ruimte onder de vloer waar je spullen kunt opbergen. Zo maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte op zolder.

Zwevende vloer

  1. Een zwevende vloer is een vloer die niet direct op de ondergrond rust, maar zweeft boven de grond. Hierdoor ontstaat er ruimte onder de vloer waar je spullen kunt opbergen. Een zwevende vloer is vooral handig als je de zolder ook als leefruimte wilt gebruiken, omdat deze vloer ook een geluiddempende werking heeft.

Vloer met uitschuifbare lades

  1. Een vloer met uitschuifbare lades is een slimme keuze als je meer opbergruimte wilt creëren op zolder. Deze vloer is voorzien van lades die je gemakkelijk kunt uitschuiven om spullen op te bergen. Zo maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte op zolder.

Vloer met geïntegreerde kasten

  1. Een vloer met geïntegreerde kasten is een praktische oplossing voor een zolder die ook als opslagruimte wordt gebruikt. Deze vloer is voorzien van kasten die in de vloer zijn verwerkt. Hierdoor bespaar je ruimte en creëer je meer opbergruimte op zolder.