verplaatsbare infraroodverwarmingen

Hoe verplaats je infraroodverwarmingen?

Een steeds populairder wordende vorm van verwarmen is middels infraroodpanelen. Deze zijn aan wand en plafond te bevestigen. Maar wat als je deze verwarmingspanelen wilt verplaatsen? Of en hoe dat mogelijk is, lees je hier.

verplaatsbare infraroodverwarmingen

Eenvoudig te bevestigen 

Wanneer je deze keuze hebt gemaakt voor deze prettige manier van verwarmen, dan hoef jij je heen zorgen te maken over de vestiging. Dit kun je eenvoudig zelf doen als je enigszins handig bent, maar ook aan een professional overlaten als je dat liever hebt. Een paar schroeven en aansluiting op het net en de thermostaat is voldoende.

Verplaatsbare infraroodverwarming

Het kan zijn dat je liever gebruikt maakt van de mogelijkheid om flexibel te verwarmen. Dat wil zeggen: steeds verwarmen op de plek die je op dat moment wenst. Maar hoe is dit mogelijk als je de infraroodpanelen aan wand of plafond bevestigd hebt? Natuurlijk is het mogelijk om de panelen los te koppelen elders weer op te hangen, maar gezien het boren, is dit niet de meest wenselijke oplossing. Beter is het om in zo’n geval te gaan voor verplaatsbare infraroodverwarmingen. Deze panelen zijn voorzien van pootjes. Wel zo handig!

Altijd een behaaglijk gevoel

De voordelen van verplaatsbare infraroodverwarmingen spreken een heel eind voor zich. Zo leent deze mobiele vorm van verwarmen zich niet alleen perfect als bijverwarming, maar kan het als hoofdverwarming doorgaans ook goed dienst doen. Werk je bijvoorbeeld in je kantoor aan huis, dan volstaat een verplaatsbaar paneel in de buurt van je bureau prima. Begeef jij je daarna naar een andere ruimte om daar je tijd door te brengen, dan kun je verplaatsbare infraroodverwarmingen eenvoudig meenemen. Zo geniet je altijd van gerichte verwarming en heb je een overal een behaaglijk gevoel. Bijkomend voordeel is dat er geen professionele hulp aan te pas hoeft te komen als je jouw verwarmingselement elders wilt hebben.