holland warmte 2

Holland Warmte voor jouw verwarming!

Toen ik eindelijk een kavel had gekocht en mijn droomhuis hier op had laten bouwen begon het hele feest. Alles moest geregeld worden, waaronder verwarming. Mijn vriendin en ik gingen op zoek naar een goede CV Ketel, en vonden deze bij Holland Warmte. Holland Warmte is een bedrijf dat verwarming en airconditioning verzorgt. Ik vind het een erg goed bedrijf en ben erg tevreden over de service!

holland warmte 3

holland warmte

Goede service

Mijn vriendin en ik zijn met dit soort dingen regelen meestal niet echt op tijd, zo ook deze keer. Een week voor de verhuizing kwamen we erachter dat we ook verwarming moesten regelen en dit was dus een tikkeltje aan de late kant. We hebben gelijk het bedrijf gebeld en zij vertelden ons dat we beter even langs konden komen om de verschillende opties te bespreken. Dit hebben wij gedaan en we zijn diezelfde dag nog onwijs goed geholpen. We hebben toen besloten om alles te laten installeren door het bedrijf. We waren erg tevreden over de service en besloten daarom klant te worden. Ook hebben we een erg lange volledige garantie, van wel 13 jaar, af kunnen sluite. Dit wilden mijn vriendin en ik graag, dan ben je 13 jaar eigenlijk gewoon verzekerd. Wij kozen er voor om ook een 24/7 service erbij te doen. Dit is een erg goede service en wij vinden dit ook erg belangrijk, met name in de winter. Dan zit je liever niet zonder verwarming thuis. Ik kan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een CV Ketel, om even een kijkje te nemen!