In 6 stappen uw huis verkopen in Rotterdam

In 6 stappen uw huis verkopen in Rotterdam

Verkoop uw huis in Rotterdam in 6 stappen

Wilt u uw huis verkopen in Rotterdam? Weet dan dat u dit niet alleen hoeft te doen. Er zijn makelaars genoeg die u hierbij willen helpen. De verkoop van uw voeding verdient een zorgvuldige aanpak. U wilt immers dat alles goed geregeld wordt en dat u uw woning voor een mooie prijs verkoopt. Een makelaar behartigt altijd uw belangen en doet er alles aan om uw doel te behalen. Dus wilt u uw huis verkopen in Rotterdam met makelaar? Volg dan de volgende 6 stappen.

1. Wat wordt de vraagprijs?

Een huis verkopen in Rotterdam begint bij het opstellen van de vraagprijs. Een correcte waardebepaling is van belang voor het gehele verkoopproces en daar kan een makelaar u uitstekend bij helpen

2. Laat zien dat uw woning te koop is

U kunt uw huis in Rotterdam niet verkopen als u niet aan de buitenwereld laat zien dat uw woning te koop staat. Uw makelaar zorgt daarom voor professionele interieur- en exterieurfoto’s met uitgebreide informatie over uw woning en plaatst deze online.

3. Is uw woning al verkoopklaar?

Vrijwel elk huis heeft zo zijn mankementen. Als u uw woning gaat verkopen, is het belangrijk dat u kleine mankementen verhelpt en ervoor zorgt dat uw woning er opgeruimd uitziet. Uw makelaar kan u hierover adviseren.

4. Plan bezichtigingen in

Zijn er potentiële kopers? Uw makelaar staat ze vriendelijk te woord tijdens de bezichtigingen en begeleidt ze tijdens het kijken. Vervolgens zorgt de makelaar direct na de bezichtiging voor een terugkoppeling.

5. Tekenen!

Is er een bod gedaan waar u akkoord mee gaat? Dan kunnen de handtekeningen gezet worden. Ook hierbij kunt u rekenen op deskundig advies van uw makelaar. De makelaar zal een koopovereenkomst voor u opstellen en ervoor zorgen dat alles geregeld wordt.

6. Naar de notaris

In deze laatste stap heeft u uw makelaar eigenlijk al niet meer nodig. Om aan alle wettelijke en juridische eisen te voldoen vindt namelijk op de dag van levering de overdracht plaats bij de notaris. Hierbij draagt u de sleutel over aan de koper. Uw huis in Rotterdam is nu officieel verkocht! Benieuwd naar de voordelen van verkopen zonder makelaar? Lees er hier meer over.