Gordijnenhuis

Kijk voor luxe en sfeer voor je huis op www.gordijnenhuis.nl

Kijk voor de beste raambekleding op www.gordijnenhuis.nl. Ze bestaan sinds 1999 en ze bezorgen tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding. Ze doen dit in hun winkel en ook op hun webshop. Op deze website vind je de mooiste raambekleding in heel veel verschillende varianten, het is een erg uitgebreide collectie. De raamdecoraties kunnen ook in elke maat gemaakt worden, zelfs XXL.

Gordijnenhuis

Ze maken hier gebruik van hout en andere kunststoffen die op maat gemaakt worden om zo de mooiste strakke look te geven die je wil met stijl en sfeer. Ze hebben een mooie winkel waar ze veel keuze hebben, een groot assortiment waar je altijd langs kunt komen om een kijkje te komen nemen voor inspiratie. Ook hebben ze een goede en duidelijke website waar je verdere informatie kunt vinden bekijk hier www.gordijnenhuis.nl Maak een afspraak voor meer info of neem een kijkje voor de spijzen en keuzen die ze je geven. 

Service

De service is erg goed. Ze houden je goed op de hoogte van de staat van je product, hoe ver ze al zijn en wat er nog gedaan moet worden. Ook sturen ze je foto’s en video’s op om je een beeld te kunnen geven. Als je vragen hebt over het gekochte product kan je die altijd nog stellen. Ze zijn makkelijk bereikbaar dus je kunt ze altijd bellen of mailen, ze garanderen een snelle reactie. Ook is de bezorging erg snel als je iets besteld hebt via de site kan het niet lang duren voordat je het binnen hebt. Voor meer info bezoek de website en maak een afspraak.