Plak het zelf

Kwaliteit muurstickers bij Plak het zelf

Plak het zelfMijn vriendin kwam alweer een tijdje geleden met het idee om onze woonkamer meer sfeer te gaan geven. Maar hoe konden wij in hemelsnaam onze woonkamer meer sfeer geven? Met deze intentie namen wij een kijkje op het internet. Simpelweg omdat tegenwoordig vrijwel alles te vinden is via het internet. Via Google kwamen wij uiteindelijk terecht bij de zoekterm muurstickers. Ik zelf had nog nooit gehoord van muur stickers en ik nam het besluit een kijkje te nemen op deze link!

Muurstickers

Zo kwamen wij terecht bij Plak het zelf!

Via deze link kwam ik terecht op de website van Plak het zelf. Ik bekeek de website en tot mijn verbazing werden er vele producten verkocht, die je kon gebruiken voor het leuker maken van een woning. Waaronder raamfolie, muursticker en glasfolie. Een aantal stickers voor de muren leek mij dan ook een goede oplossing.

Kwaliteit

Eigen ontwerp!

Na onze keuze voor deze stickers kwamen wij erachter dat het mogelijk is om een eigen ontwerp te maken. Dit eigen ontwerp werd dan door Plak het zelf omgetoverd tot kwaliteit stickers.Mijn vriendin vond dit een tof idee en zij wilde een aantal ontwerpen gaan maken. Een kleine week later had zij dan ook een aantal prachtige ontwerper gemaakt. Deze ontwerpen hebben wij uiteindelijk opgestuurd naar Plak het zelf!

Goedkoop

Een groot succes

Enkele dagen na bestelling werden de stickers aan huis geleverd. De stickers zijn prachtig geworden en het ontwerp van mijn vriendin is prachtig omgetoverd. De stickers zijn van top kwaliteit en zien er prachtig uit. De gehele sfeer van onze woonkamer heeft positieve boost gekregen!