Maak jouw gaming room compleet met deze accessoires

Ruim meer dan de helft van de jongeren houdt ervan om spelletjes te spelen op een computer, console of smartphone. Met name de computer en game consoles, zoals de Playstation en Xbox, zijn razend populair onder de jongeren. Dit heeft ook te maken met het grote succes van zogeheten streamers. Deze professionele gamers streamen dagelijks op Twitch welke spellen zij aan het spelen zijn en daarbij zie je regelmatig ook een glimp van hoe hun ‘gaming room’ eruit ziet. Hierbij brengen ze vaak verschillende dingen in beeld, zoals sponseren en welke producten zij gebruiken. Maar wat je ook vaak ziet zijn diverse gaming accessoires. Deze accessoires maken een gaming room helemaal compleet. In dit artikel gaan we de populairste artikelen nalopen!

Kleine ‘props’ van videogames

Elk groot spel, zoals Fortnite of Call of Duty, brengt merchandise uit die via een webshop gekocht kan worden. Denk bijvoorbeeld aan koffiemokken, stickers, knuffels, poppen en ga zo maar door. Wat je vaak ziet is dat zij bepaalde artikelen subtiel in beeld brengen om een bepaalde herkenningsfactor te creëren bij hun kijkers. Stel, iemand is Fortnite aan het streamen. De kans is dan heel groot dat er hier en daar subtiele items verwerkt worden in beeld, items die eigenlijk ook heel goed zouden staan in jouw gaming room. Denk bijvoorbeeld aan een Fortnite poppetje of pikhouweel. Op het internet is enorm veel merchandise te vinden van jouw favoriete game(s).

LED verlichting

Een ander gave toevoeging aan jouw gaming room zijn LED strips. Plaats bijvoorbeeld strips achter je monitor of onder je bureau om een gaaf lichteffect te creëren. Tegenwoordig zijn er, misschien heb je er al wel één, ook toetsenborden die lichtgeven. Dan zouden de LED strips een zeer mooie toevoeging zijn en jouw gaming room helemaal compleet maken.