Onze trap gerenoveerd!

Afgelopen week is bij ons de trap gerenoveerd. Voor de renovatie zijn we op zoek gegaan naar verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het zetten of renoveren van een trap. Na verschillende bedrijven gevonden te hebben, hoorden we van verschillende kennissen dat ze erg blij waren met de diensten die een traprenovatie bedrijf bij hen had verricht.Logo

Ze hebben 2 verschillende trappen laten zetten. Een voor de trap van beneden naar boven en een voor naar de zolder. We hebben een kijkje genomen bij de kennissen en de trappen zagen er elk erg goed uit. Na de bezichtiging hebben we de contactgegevens van het bedrijf gekregen, waarna we gelijk contact hebben opgenomen en we konden gelijk een afspraak maken.

Tijdens de afspraak werd er goed naar ons geluisterd en het bedrijf kwam met goede tips en adviezen om de trap beter tot zijn recht te laten komen. We hebben verschillende materialen uitgekozen met daarbij de kleuren die perfect bij ons in het huis passen.
Naamloos
Na de eerste afspraak en wat contact hier en daar, is er een afspraak gemaakt om de traprenovatie uit te gaan voeren. Het bedrijf hield zich netjes aan alle afspraken en er hebben geen vertragingen plaatsgevonden.

Nu de trap er in zit kunnen we zeggen dat we uiterst tevreden zijn, zowel de service als de kwaliteit van de trap is erg goed. Het bedrijf neemt elke klus serieus en komt met een goed advies gebaseerd op de ideeën van de klant. Wij zouden het bedrijf dan ook zeker aanbevelen.