Seniorenhulp heeft onze moeder zeer goed geholpen

De Seniorenhulp heeft onze moeder bijzonder goed geholpen met haar verhuizing. Natuurlijk hebben wij als familie ook geholpen, maar zoSeniorenhulpsnel als dit bedrijf het allemaal doet is geweldig. Samen met onze moeder hebben wij de spullen uitgezocht die mee gaan naar haar nieuwe appartement. Ook hebben zij alle spullen die meegaan goed ingepakt en alles van de muren afgehaald. Gordijnen werden er ook afgehaald en netjes in dozen gedaan. Veel spullen werden naar haar nieuwe appartement gebracht en daar al opgehangen en op de juiste plaats neergezet. 

Mijn moeder had veel spullen waar zij al jaren niet meer naar omgekeken had. Deze waren te goed om zomaar weg te gooien en daarom hadden zij hier een andere eigenaar voor gevonden. Wel fijn om op deze manier andere mensen kunnen helpen.

De Seniorenhulp is een zeer goede hulp bij seniorenverhuizingen

SeniorenhulpVanaf het moment dat wij van de Seniorenhulp hadden gehoord, heb ik hier een brochure aangevraagd. Hierdoor kwamen wij erachter dat dit bedrijf en zeer goede verhuizer is. Dat scheelde ons heel veel werk en bovendien konden zij meteen de spullen afvoeren die niet meer gebruikt werden. Als wij dat zelf moesten doen hadden wij een auto met trekhaak nodig en moesten wij een aanhanger huren. 

Behalve dat de oude woning van mijn moeder netjes werd leeggehaald, werd meteen de nieuwe woning instap klaar gemaakt. De kozijnen werden geschilderd en er werd nog even een nieuw behangetje in de woonkamer gehangen. Ook werden diverse schilderijen opgehangen en ga zo maar door. Wij hadden daar verder gaan omkijken meer naar en onze moeder kon al snel in haar nieuwe woning intrek nemen.

Ben jij ook van plan om de hulp van dit bedrijf in te schakelen, neem dan contact met hun op. Tevens kan je een brochure online aanvragen en via het internet de mogelijkheden bekijken.