Sikkens verf

Sikkens verf veel verschillende keuzes

Sikkens verf heeft een uitgebreid assortiment. Met deze verf schilder je elke klus in no time. Je kiest de verf die aansluit bij het te schilderen oppervlak en kunt hem dan gelijk bestellen. Bij de verf online kopen profiteer van maar liefst 40% korting. Je koopt het online dus met een betere prijs dan in de winkel. Het assortiment van Sikkens bestaat uit:

–          Sikkens verf

–          Sikkens muurverf

–          Sikkens grondverf

–          Sikkens primer

–          Sikkens beits

Je kunt de Sikkens verf kopen voor het lakken van hout en metaal. De onbehandelde ondergronden moet je eerst gronden met de grondverf van Sikkens. Als je een transparante beschermlaag wilt gebruik je de beits van Sikkens. Als je muren en plafonds wilt schilderen gebruik je de muurverf van Sikkens en op slecht hechtende of sterk zuigende muren gebruik je de primer van Sikkens. Door deze professionele verven ziet elke ondergrond er weer perfect uit en is het voor jaren weer beschermd.

Ook wordt bij Sikkens online  professioneel lijn aangeboden, dit in tegenstelling tot in de bouwmarkten waar je alleen de verf kunt halen. En toch bieden ze online nog de goedkoopstes verf aan.  Dit komt doordat ze standaard korting geven op alle verf. De verf is daarom altijd goedkoper dan in de winkel. Deze vaste korting wordt weergegeven op de productpagina van de verf. Naast deze structurele korting hebben ze ook vaak een verf aanbieding. Om de kortingen in de gaten te houden kun je ze volgen op social media of je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Sikkens verf

Waarom de verf zo goed is

De verf van Sikkens heeft verschillende soorten verf en deze voldoen allemaal aan de hoogste specificaties en eisen:

–          Ze zorgen voor een professioneel eindresultaat

–          Ze zijn uiterst duurzaam

–          Het verf is bruikbaar voor zowel binnen als buiten

–          Voor iedere schilderklus is er een speciaal soort verf.