The Stylebox

The Stylebox is mijn favoriete website

The Stylebox Inspiratie nodig

Wij mochten van onze huisbaas een nieuwe keuken uitzoeken. Ons huis is al oud en de keuken begon in verval te raken. Wij wilden graag een extreem moderne keuken, omdat wij de rest van ons huis ook erg modern hebben ingericht. Een van mijn favoriete websites is The Stylebox. Zij hebben over allerlei interieur onderwerpen de mooiste inspiratie artikelen. Ik wist dus dat ik daar moest zijn, voor de inspiratie van een moderne keuken. Het budget van mijn huisbaas is erg groot, voor de nieuwe keuken. Wij kunnen dus heel veel zelf uitzoeken. Bijvoorbeeld het materiaal dat gebruikt wordt, de kleuren uiteraard en zelfs hoeveel kastjes wij willen. Ook willen wij graag een inbouw koelkast en oven, nu nog maar eens zien of dat lukt!

The Stylebox

Leuke ideeën

Inmiddels hebben wij al veel ideeën bekeken op The Stylebox en weten wij ongeveer wat wij willen voor onze nieuwe keuken. Volgende week hebben wij een afspraak bij een keukenzaak, die ons meer kan vertellen over onze opties. Ik ben erg benieuwd wat er allemaal mogelijk is. Natuurlijk zijn wij erg blij dat wij een nieuwe keuken krijgen, en daar niets voor hoeven betalen. Maar het fijnste is nog wel dat wij straks waarschijnlijk veel meer ruimte hebben en onze keuken daarom altijd netjes zal zijn. Dat is een lekker idee. Met dat uitzicht vind ik het ook niet zo erg dat ik straks mijn keuken eventjes niet kan gebruiken. Het is het allemaal waard!

De afbeeldingen uit dit artikel komen van Pinterest.