logo_tegelmax

Tip voor mooie en voordelige vloeren in Enschede

Ben je op zoek naar vloeren Enschede om een bedrijf in Enschede te vinden die mooie vloeren aanbeet voor een aantrekkelijke prijs? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Tegelmaxx.  

Zeer handige tegels tips en goede inspiratie op de website van Tegelmaxx 

Mijn moeder vroeg mij om hulp bij het vinden van een mooie nieuwe vloer voor in haar woon en badkamer. Toen we op het internet op zoek gingen naar vloeren Enschede kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillen tegelbedrijven bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Tegelmaxx ons het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website is onder andere een erg handige kopje met inspiratie te vinden. Hieronder zijn afbeeldingen te vinden van een aantal  vloeren die het bedrijf aanbiedt. Nadat we de afbeeldingen van de vloeren hadden bekeken besloten we om een bezoek aan de showroom te brengen. 

badkamer-inspiratie

Zeer goed en snel geholpen door een van de verkopers 

In de showroom werden we erg vriendelijk en snel geholpen door een van de verkopers van het bedrijf. Ik heb samen met de verkopers en mijn moeder een aantal vloeren met elkaar vergeleken voordat mijn moeder besloot om over te gaan tot een aankoop. De vloer werd aangeboden voor een zeer aantrekkelijke prijs en ziet er super mooi uit. Dankzij Tegelmaxx heeft mijn moeder nu weer een erg mooie woon en badkamer.