Verhuizen zonder stress!

Voor heel veel mensen is verhuizen van je inboedel een stressvolle taak. Maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Lees onderstaand artikel met tips voor een relaxte verhuizing!

Pak in op ruimtes
Ga je van een klein huis naar een ruimer huis met meerdere kamers? Dan is het heel voordelig als je inpakt op de kamers van je nieuwe huis. Dat je je badkamer spullen bij elkaar inpakt is niet meer dan logisch maar maak ook de verdeling tussen woonkamer, studeerkamer en slaapkamer. Dit bespaart je in je nieuwe huis heel veel tijd waardoor je je sneller thuis voelt.

Houd rekening met vertraging
Wil jij in een dag verhuizen en je nieuwe huis ingericht hebben? Vergeet dit idee en maak een nieuw plan. Alleen al op een dag verhuizen is een grote taak waar je genoeg energie voor moet hebben. Dan wil je daarna niet nog zes Ikea pakketten in elkaar moeten zetten. Dat ga je niet trekken en daarom is het echt niet erg als je een nachtje of een weekje met je matras op de grond moet slapen.

Huur professionele verhuizers in
Het kost natuurlijk meer dan als je het zelf doet maar als je ook stress als kostenpost erbij op telt kom je al snel voordeliger uit. Je hoeft niet eindeloze tripjes te maken met de auto of een busje te huren. Er zijn zelfs verhuizers die alles getailleerd voor je inpakken en op de plek van bestemming ook voor uitpakken. Dan zit je niet na een half jaar met onuitgepakte dozen.

Zorg voor je verhuisploeg
Mochten vrienden en familie helpen met verhuizen in plaats van een professioneel bedrijf zorg dan dat ze je ook nog na de verhuizing aardig vinden! Laat bekers bedrukken speciaal voor de gelegenheid. Of shirts van Maxilia! Hierdoor vorm je meer eenheid en hebben ze aan die ‘helse’ dag ook nog een grappig souvenirtje. Vraag niet meer van ze dan ze aankunnen. Niemand wil van 08:00 tot 24:00 helpen verhuizen om de volgende dag weer gebroken naar werk te moeten. Deel je verhuizing dan liever in twee dagen op.