Windowdeco raamfolie ideaal voor mijn dochter.

windowdeco-4001Mijn dochter is echt een grote tuttenbel. Ze wilt dan ook maar al te graag met de mode mee gaan! Ik vind het prachtig om te zien hoor, nu ook dat we haar kamer veranderen heeft ze haar woordje klaar. Bij een van haar vriendinnetjes had ze raamfolie gezien en mij het verzoek gegeven om dat ook te halen voor haar. In de eerste instantie moest ik erom lachen aangezien een dame van 7 mij vertelde wat er gebeuren moest. Met mijn vrouw hebben we er samen om gelachen, achteraf gezien was het nog niet eens een slecht idee. Wijzelf zijn fan van Windowdeco raamfolie en hebben daar al geregeld folie besteld voor in de woonkamer. Ook deze keer zijn we daar wezen kijken.raamfolie-bestellen-full-colour-windowdeco-buttons

Prinsessenkamer met folie!

Je raadt het al! Onze dochter krijgt haar zin. Ik weet niet wat het is maar kinderen krijgen het geregeld voor mekaar als ze iets hebben willen. Samen met mijn vrouw hebben we op het internet gezocht naar Windowdeco raamfolie en op hun website terecht gekomen. Onze dochter wilt graag een prinsessenkamer en dit was vrij gemakkelijk te realiseren. Het bestellen van raamfolie bij hun is erg gemakkelijk. Je maakt een keuze uit hun assortiment, vult je gegevens in en rekent af. Dan is het alleen nog wachten tot het bezorgd wordt.raamfolie-bestellen-gesneden-windowdeco-buttons1