airpress

Airpress is het merk voor pneumatisch gereedschap.

Als het gaat om veilig werken dan is gereedschap van Airpress ideaal om te gebruiken in omgevingen waar veel vocht, geleidende materialen of misschien wel brandbare stoffen zijn. Dergelijke werkomgevingen kunnen gevaarlijk zijn en een hoog risico met zich mee brengen, wanneer je met elektrisch gereedschap zou werken.

airpress

Op elke werkplek horen de arbo-regels nagestreefd te worden. Dat houdt in als je in een afgesloten ruimte moet werken, zoals bijvoorbeeld tank, trommel van welke industrie-tak dan ook, je niet met 220V gereedschap mag werken. Gereedschap wat werkt op veilige spanning(50vAC-120vDC) zou de oplossing kunnen zijn, het is alleen zwaarder gereedschap, dus vermoeiend om de hele dag mee te werken.

De omvormers die je nodig hebt om 220V om te zetten, zijn ook niet bepaald licht hanteerbaar. Pneumatische gereedschappen van Airpress gebruiken geen elektriciteit, zo komen er bij materiële schade ook geen stroomdraden bloot te liggen die voor brandgevaar of elektrocutiegevaar kunnen zorgen.

Luchtgereedschap is goedkoper in gebruik.

airpress

Het is een kostenbesparende oplossing vanwege dat het handgereedschap minder bewegende onderdelen bevat dan elektrisch gereedschap. Luchtgereedschap vraagt minder onderhoud, reparatie en dat betekent minder stilstand. Daarnaast zijn ze ook laag in energieverbruik, het draait tenslotte allemaal op lucht.

Is er in je werkplaats of op karwei geen compressorlucht, dan hebben wij van toolnation.nl diverse apparatuur om dat te bewerkstelligen. Makkelijk hanteerbare luchtcompressoren voor in het veld tot krachtige schroefcompressoren voor vast in de werkplaats. Bovendien vertegenwoordigen we een merk wat bestaat uit verschillende handgereedschappen voor iedere klus. En luchtdroog-, smeersystemen om een lange levensduur van het gereedschap te garanderen.

Productiviteit en kracht.

Door de perfecte verhouding in vermogen en gewicht levert luchtgereedschap meer ‘pk’, ondanks dat ze licht en compact is. Daarentegen geldt voor elektrisch gereedschap dat slechts 50% tot 60% toegevoerd vermogen wordt omgezet tot uitgangsvermogen. Pneumatisch gereedschap weet echter 100% ingangsvermogen om te zetten in uitgangsvermogen. Kies daarom voor luchtgereedschap van Toolnation.nl.