speigel badkamer

Bepaal zelf de maat van een spiegel

Ben je er ook een beetje klaar mee dat je net niet de goede maat spiegel kan vinden in de winkel? Net een spiegel die te smal is, of te breed waardoor deze niet past op de plaats waar je hem op wilt hangen. Met spiegels op maat heb je daar zeker geen last meer van, perfect op maat om je kamer of andere plaats echt af te maken in stijl. Kies je nog een mooie kleur die bij de rest van je interieur past, heb je nog meer plezier van de spiegels. In de webshop van glasgigant.nl heb je verschillende mogelijkheden betreft de spiegels.

Benut de mogelijkheden met een spiegel

Vaak worden spiegels op maat alleen maar gezien om in te kijken wanneer je bijvoorbeeld weg moet, even kijken of je haar goed zit met de spiegel in de hal. Maar spiegels op maat hebben meer mogelijkheden, je kunt ze ook gebruiken als achterwand bij een kast om er een ruimtelijke vitrinekast van te maken. Is je slaapkamer niet zo groot, kun je door middel van spiegels een effect creëren dat de kamer groter lijkt. Op verschillende manieren kun je gebruik maken van spiegels, om een bepaald effect te krijgen in een ruimte.

Spiegels op maat

Kleuren van een spiegel

Niet iedereen vindt spiegels op maat mooi als de spiegels de gewone bekende zilverkleur hebben, gelukkig kun je bij glasgigant.nl kiezen uit verschillende kleuren spiegels. Wil je de sfeer lekker warm en comfortabel hebben, dan is een mooie bronzen tint aan te raden voor de spiegels. Maar ook de donkergrijze kleur geeft een gevoel van luxe in je kamer, wil je lekker helder en licht dan kun je altijd kiezen voor de gewone zilveren spiegels. Je kunt de spiegels gebruiken op de plaats en de manier die jij wenst, voor de normale functie of als extra in een bepaalde ruimte.