Hovenier Gouda

Bij Hovenier Gouda moet je zijn!

Hovenier GoudaVandaag schrijf ik niet over mijn huis maar over mijn tuin. Ik ga het vandaag hebben over hovenier Gouda omdat zij er voor hebben gezorgd dat mijn tuin er nu weer prachtig bij ligt. Mijn tuin is deze winter namelijk behoorlijk verzwakt en ik vond het zelf wel weer tijd worden voor een nieuw ontwerp. Ik wilde dit door experts laten doen en daarom heb ik wat rondgevraagd bij vrienden en familie. Ik hoopte dat zij een bedrijf kende dat mij kon helpen met mijn tuin.

Uiteindelijk vertelde mijn tante me dat zij haar tuin had laten doen door Hovenier Gouda. Dit bedrijf kwam met een prachtig ontwerp en uiteindelijk hebben ze de tuin ook voor haar aangelegd. Toen ze dit vertelden was ook wel nieuwsgierig naar haar tuin en daarom heb ik een kopje koffie bij der gedronken. Ik kreeg de tuin te zien en nadat ik haar tuin zag wilde ik meteen dat dit bedrijf mijn tuin ook zou doen. De tuin zag er erg luxe en strak uit en dit is iets dat ik zelf erg mooi vindt.

hovenierEen prachtige tuin als resultaat!gouda

Ik besloot om een kijkje te nemen op de website en hier besloot ik om het bedrijf op te bellen. Ze kwamen al snel bij mij langs en inmiddels is mijn hele tuin al omgegooid. Mijn tuin ziet er echt super uit en ik ben dan ook erg tevreden. Ik raad jullie dit dan ook zeker aan!