Mijn nieuwe houtkachel

Ik had laatst een houtkachel gekocht bij HR Houtkachels. Ik had gezocht naar een goede goedkope kachel. Nadat ik lang had gezocht naar een kachel had ik hem uiteindelijk gevonden. Ik bestelde de in Oostenrijk gemaakte kachel van een welbekende merk. Ik deed een kleine vooruitbetaling. De rest moest ik bij de levering betalen wat ik erg fijn vond. Tevens hoefde ik ook geen bezorgkosten te betalen. Een paar dagen later zag ik de bestelbusje van HR Houtkachels aan mijn deur. Ik deed de deur open en de werknemers droegen de kachel naar binnen. De werknemers waren al snel klaar met het installeren van de kachel. Ze hebben mij een goede uitleg geven over de kachel en vertelden over de voordelen. Nadat alles gereed was en ik ontzettend tevreden was moest ik nog het overgebleven bedrag afbetalen. Echter kreeg ik ook nog eens twee jaar garantie op mijn nieuwe kachel.

De kachel

De werknemers hadden mij keurig ingelicht hoe ik met de kachel om moest gaan. Ik gebruikte mijn nieuwe kachel diezelfde avond nog en was erg blij met de werking van de kachel. De kachel maakte mijn huis erg snel warm en ik kon er wel bij slapen. Het geluid gaf me een rustgevend effect. De kachel die ik had zorgde voor veel indruk bij vrienden, kennissen en familie. Ze wilden graag dezelfde kachel bestellen bij hetzelfde bedrijf. Ik verwees hun naar het bedrijf. Op de website kun je uitermate veel informatie vinden over de producten en diensten van het bedrijf. Ik keek op de website en er stond veel informatie over de kachels. Ik had gezien dat de kachels van de strengste normen voorzien zijn. Dit maakte mij erg gelukkig, ik hoefde me namelijk geen zorgen te maken over de uitstoot en lawaai. Door het hoge rendement van mijn nieuwe kachel bespaar ik hoge stookkosten. Tevens geeft het mijn woonkamer een mooi uiterlijk. Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf en raad jullie deze zeker aan.