Deurluifel besteld bij Bouw-handel

Omdat ik als verhuizer overal kom, kwam ik laatst bij een woning met een hele mooie deurluifel. De deurluifel zag er heel nieuw uit en vroeg daarom waar zij deze hadden gekocht. Deze bewoners vertelde mij dat zij deze hadden besteld bij Bouw-handel. Ook vertelde hij mij dat je deze online kon bestellen en dat leek voor mij wel wat. Bij thuiskomst ben ik naar de website gegaan van Bouw-handel en ging samen met mijn vrouw een deurluifel uitzoeken. Zij hadden op de website veel keuze in luifels. de prijzen vielen ook erg mee. Wij waren al eerder wezen kijken naar een deurluifel maar vonden de prijzen gewoon veel te duur. Bij dit bedrijf werken zij met een laag prijsgarantie en zo weet jij dat je nooit te veel betaald. Mijn vrouw en ik kozen een luifel uit met LED techniek. Zo was de voordeur ook meteen mooi verlicht. 

Bouwonderdelen

Levering binnen een week

Binnen een week kregen wij onze product geleverd bij ons thuis. Het plaatsen ging erg makkelijk en had de luifel dan ook snel hangen. Mijn vrouw was heel enthousiast hoe het eruit zag en ik moet zeggen, het maakt het huis echt af. Het verlichting is van LED en verlicht echt de hele voordeur. Dit vinden wij erg makkelijk als wij in het donker thuis komen. Ook als het regent is het fijn dat je er onder kan staan en niet in de regen staat om de deur open te maken of op slot te doen.

Deurluifel