gevelbekleding

Ik ben weer wat wijzer over gevelbekleding

gevelbekleding

Een lesje gevelbekleding

Voorheen had ik echt geen kennis van alles dat te maken had met klussen in huis. Ik huurde altijd mensen in die wisten wat het probleem was en hoe ze dat moesten oplossen. Echter de laatste tijd is er veel gebeurd aan het huis dus wist ik wat meer. Nu werd mij verteld dat de gevel ook wel aan vervanging toe was. Ik wist blijkbaar niet eens wat een gevel was. Namelijk dacht ik dat het hetzelfde was als een dakgoot. Hoewel deze twee wel met elkaar te maken hebben, zijn het twee compleet verschillende dingen. Ik heb de gevel dus laten verbeteren door middel van nieuwe gevelbekleding. Ik wist niet dat gevelbekleding zo’n verschil kon maken! We hebben een deel van het huis nu zoals altijd; mooie donkere bakstenen, waarvan de voegen iets zijn bijgesteld. Het andere gedeelte heeft mooie houten platen als bekleding. Het huis ziet er meer dimensionaal uit, en ik wist niet dat ik dat zo mooi kon vinden!

gevelbekleding

Een mooi geheel

Als ik nu uit het raam kijk zie ik een huis dat 1 geheel is, het bestaat uit fijne harmonie. De kleuren zijn op elkaar afgesteld en het huis lijkt nu ook groter! Het huis is echt mijn paradepaardje geworden en ik nodig met heel veel plezier weer meer mensen uit. Zeker als het straks zomer is zul je ons vaak buiten zien zitten, genieten van ons. Mocht je je geïnspireerd voelen, bekijk dan zeker de opties die je hebt voor gevelbekleding. Het hoeft lang niet zo duur te zijn als je denkt!