tuinmeubelen

Onwijs blij met mijn gloednieuwe tuinmeubelen

Bij een nieuw huis horen natuurlijk ook nieuwe tuinmeubelen. Ik ben vorige maand verhuisd naar een grotere woning met een mooie tuin. Het hele huis was al snel af, maar de tuin liet nog te wensen over. In mijn vorige woning had ik geen tuin of balkon dus ik moest van voor af aan beginnen. Na was online zoeken kwam ik uit Luxe Outdoor Stegeman.

Mijn bestellingtuinmeubelen

Het aanbod van tuinmeubelen was enorm. In het begin was dit erg overweldigend maar als snel kwam ik erachter dat het erg fijn was. Door het vele aanbod is het makkelijker om de meubels op elkaar af te stemmen. Ik wou graag een loungeset, ligbedden en een parasol in dezelfde stijl. Uiteindelijk heb ik gekozen voor vlechtwerk met een grijze kleur. Ook de parasol heeft een grijze kleur. De parasol is een zweefparasol waardoor ik hem makkelijk kan verplaatsen. Wil ik dan in de schaduw eten en daarna nog even in de zon op het ligbed liggen, kan dat gewoon!

Helemaal blij

Mijn bestelling is vorige week bezorgd en ik ben er onwijs blij mee. Alles ziet eruit zoals ik gehoopt heb en past mooi
bij elkaar. De kleuren die je op de website ziet zijn heel realistisch en precies wat je kunt verwachten. Ik vind de prijs ook erg goed passen bij de kwaliteit, ik denk dat ik heel erg lang met de meubels ga doen. Ik zou Luxe Outdoor Stegeman echt aan iedereen die ik ken aanraden! Neem dus snel een kijkje in hun webshop.