2015topmypalmshop

Voor exotische planten klik hier www.mypalmshop.nl!

cycas-revoluta_wp_Bent u op zoek naar bijvoorbeeld palmen, klik hier www.mypalmshop.nl! Op deze website vind je namelijk heel erg veel verschillende tropische planten. Zelf was ik op zoek naar een grote palmboom voor in de voortuin van mijn huis. Op deze manier kon ik mijn huis een tropisch tintje geven.

Mooie palmen

Mijn buren hadden een tijdje geleden een palmboom bij hun in de tuin laten plaatsen. Toen ik dit hoorde mocht ik een kijkje nemen in de tuin. De palmboom die zij hadden vond ik geweldig! Omdat ik zo enthousiast was heb ik gevraagd waar zij deze hadden besteld. De buurman had mij de gegevens van het bedrijf doorgestuurd.

Toen ik de naam van het bedrijf opzocht zag ik gelijk “klik hier www.mypalmshop.nl” staan. cycas-revoluta_wp_Op de website werden heel erg veel mooie palmbomen aangeboden. Omdat de palmboom die ik wilde hebben redelijk duur en groot was had ik eerst contact opgenomen met de klantenservice. Via de telefoon is mij veel informatie gegeven en daarom had ik besloten om de bestelling te plaatsen.

De palmboom zou de week er op al geleverd kunnen worden en daarom heb ik de tuin voor mijn huis al klaar gemaakt.

Op het moment dat de palmboom werd afgeleverd kon ik deze met de hulp van een aantal vrienden mooi plaatsen in mijn tuin. De palmboom was ontzettend groot en de takken waren mooi gevuld. Toen de palmboom er eindelijk stond was ik onder de indruk van de boom. Het is precies geworden zoals ik dat wilde!